How to wear

De meeste sieraden van Double Up zijn op verschillende manieren te dragen. Zie hieronder diverse suggesties in lang, kort en om de pols. Gebruik je eigen creativiteit voor alle mogelijke variaties. Have fun! Klik op de foto voor een vergroting.

colorblock zwart grijs   colorblock zwart grijs   colorblock zwart grijs

colorblock zwart grijs   colorblock zwart grijs

Care instructions

Wees voorzichtig met het gebruik van parfum en haarlak. Dit kan de glans van de parels en edelstenen veranderen en dof maken. Met een zacht doekje kunt u de sieraden schoonmaken, maar gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën.

Alle sieraden zijn door ons ontworpen en met de hand gemaakt. We houden van de natuurlijke verschillen in kleur en intensiteit  van de diverse stenen en zoetwaterparels. Deze kleine variaties en verschillen zijn een teken van de natuurlijke schoonheid en maken elk ontwerp tot een uniek stuk.

Al ons sieraden worden geleverd in een organza zakje. Bewaar de sieraden in dit zakje, op een droge plaats en niet in direct zonlicht. Dit voorkomt het aanslaan van het zilver en goldfilled en laat de parels en edelstenen ademen.

We hopen dat u heel veel plezier heeft van onze sieraden.

Als u nog vragen hebt, laat het ons weten via info@doubleupsieraden.nl of vul het contactformulier in. Telefonisch contact kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken op 030 – 691 15 21.